اخبار ساختمان آنلاینراه و شهرسازیمجله خبری

تجهیزات آتش نشانی باید مطابق با استانداردهای بین المللی به روز شود

رئیس شورای شهر تهران با بیان اینکه تجهیزات سازمان آتش نشانی باید مطابق با استانداردهای بین المللی به روز شود گفت: اگر امکانات و شرایط اجازه دهد، باید به سمت نقطه ایده آل در زمینه تجهیزات آتش نشانی گام برداریم.

به گزارش خبرنگار اجتماعی پایگاه خبری ساختمان آنلاین، مهدی چمران در جریان نشست خبری تبیین بودجه سال ۱۴۰۲ شهرداری تهران در پاسخ به سوال خبرنگار ساختمان آنلاین، مبنی بر اینکه در بودجه سال آینده شهرداری تهران چه تدابیری برای افزایش تجهیزات مرتبط با سازمان آتش نشانی در نظر گرفته شده است و همچنین با توجه به اینکه مدیر عامل سازمان آتش نشانی اخیرا اعلام کرده است که باید در هر ایستگاه آتش نشانی یک نردبان برای ساختمان‌های بلند مرتبه وجود داشته باشد، اما به دلیل محدودیتهای بودجه چنین امری امکان پذیر نیست .و در این زمینه چه نظری دارید گفت: تجهیزات آتش نشانی باید بر اساس استانداردهای بین المللی افزایش پیدا کند، اینکه هر ایستگاه آتش نشانی مجهز به یک نردبان برای ساختمانهای بلند مرتبه باشد، خیلی خوب است، اما به شرط اینکه امکانات موجود اجازه تحقق اجرای آن را دهد.البته حتی در کشورهای پیشرفته هم ،هر ایستگاه آتش نشانی دارای یک نردبان برای ساختمانهای بلند مرتبه نیست.

رئیس شورای اسلامی شهر تهران در ادامه با اعلام اینکه بودجه ۵۰ هزار میلیاردی امسال شهرداری تهران در حال تحقق است، گفت: پیش بینی می‌شود رقمی بیش از این محقق شود.

وی اظهار کرد: بودجه ریزی و برنامه ریزی برای سال آینده می تواند بسیاری از مسائل را روشن و ریل گذاری کند و مهمترین کاری که در سال انجام می شود، تنظیم و تصویب بودجه مبتنی بر برنامه است تا بتوان شهر را اداره کرد.

رئیس شورای اسلامی شهر تهران با اعلام اینکه پیش از بودجه، برنامه چهار ساله توسعه شهرداری تهران تشریح شد، خاطرنشان کرد: چند مسئله و مشکل اساسی شهر احصا و بر اساس آن برنامه چهار ساله شهر تدوین شد؛ برشی از این چهار سال نیز در برش بودجه سال ۱۴۰۲ دیده شده است.

وی با بیان اینکه ۷۸ هزار میلیارد تومان از سوی شهرداری برای بودجه سال آینده پیشنهاد شد، تأکید کرد: حرکتی انجام شد تا بتوان تحرکی را در سال آینده در شهر تهران ایجاد کرد و برنامه ها با امسال تمایز داشته باشد.

چمران با اعلام اینکه بودجه ۵۰ هزار میلیاردی امسال در حال تحقق است، یادآور شد: پیش بینی می شود رقمی بیش از این محقق شود که باید ببینیم در بخش عوارض و صدور پروانه های ساختمانی و یا وصول مطالبات دولتی و مردم، چه میزان بودجه محقق خواهد شد.

رئیس شورای اسلامی شهر تهران گفت: کمیسیون برنامه و بودجه ۲ پیشنهاد و سناریو را پس از ارائه بودجه تنظیم کرد؛ اولین پیشنهاد تدوین بودجه با رقم ۷۵ هزار میلیارد تومان و دومین پیشنهاد تدوین بودجه ۶۵ هزار میلیارد تومانی بود.

وی اضافه کرد: کار اساسی ما این بود که از نظر بودجه و هزینه کرد به شهرداری فشار وارد کنیم تا با کمترین میزان اعتبارات، اقدامات لازم را انجام دهیم که البته در این میان، حقوق و دستمزد را نمی توان کاهش داد و باید پرداخت که رقم آن و میزان افزایش حقوق سال آینده در بودجه مشخص شده است.

چمران با بیان اینکه از بودجه نگهداشت شهر نیز نمی توان گذاشت و رقم آن بر اساس تورم افزایش خواهد یافت، تصریح کرد: مابقی بودجه برای طرح های عمرانی و دیگر برنامه ها در نظر گرفته شد.

رئیس شورای اسلامی شهر تهران با اشاره به مشخص شدن بودجه تمام معاونت های شهرداری، یادآور شد: به جز معاونت ها، برای گسترش و بروزرسانی فضای مجازی نیز برنامه ریزی صورت گرفت و تمام این موارد در بودجه ۶۵ هزار میلیارد تومانی در نظر گرفته شد و در راستای برنامه ریزی اساسی، ۱۰ هزار میلیارد تومان اضافی به صورت اختصاصی برای حمل و نقل عمومی و به دنبال آن کاهش آلودگی هوا تخصیص یافت.

وی افزود: برای شهرداری که بودجه ۷۸ هزار میلیارد تومانی را پیشنهاد داده بود، کار سختی است که با ۶۵ هزار میلیارد تومان، تمام بخش ها را اداره کند.

چمران با بیان اینکه ۱۷ هزار میلیارد تومان بودجه برای حمل و نقل پیش بینی شده بود، گفت: علاوه بر این ۱۰ هزار میلیارد تومان نیز اضافه شد و رقم بودجه معاونت حمل و نقل شهرداری تهران به ۲۷ هزار میلیارد تومان رسید و ۴۵ درصد از بودجه شهرداری را به خود اختصاص داد.

وی تأکید کرد: بیشترین رقم از بودجه حمل و نقل به خرید اتوبوس اختصاص خواهد یافت؛ در بخش مترو نیز قرارداد خرید ۶۳۰ واگن منعقد و از سال ۹۶ تاکنون پیش پرداخت انجام نشده بود که اعلام شده توافقات لازم صورت گرفته و به محض اینکه پیش پرداخت انجام شود واگن ها تولید و مابقی اقدامات همچون مونتاژ در تهران انجام خواهد شد که حداقل ۱۸ ماه زمان خواهد برد.

 در آغاز دوره اخیر مدیریت شهری ۵۳۰ واگن مترو غیرفعال بودند

رئیس شورای اسلامی شهر تهران با بیان اینکه ۵۳۰ واگن نیز غیرفعال بود که تعدادی وارد خط شده است، یادآور شد: مابقی واگن های در حال اورهال نیز به تدریج وارد خطوط مترو خواهد شد.

وی با تأکید بر اینکه شورا و شهرداری اقدامات حداکثری را در مورد مترو انجام دادند، تصریح کرد: تلاش ما این است که حداقل برای سال آینده سه هزار دستگاه اتوبوس وارد شود و تعداد اتوبوس ها به پنج هزار دستگاه برسد تا با آن، بتوانیم به تعداد اتوبوسی برسیم که در سال ۹۶ تحویل داده بودیم.

انعقاد قرارداد تامین هزار اتوبوس با دو سازنده  برای ۱۴۰۲

چمران افزود: ما هزینه ها را آماده کردیم و امیدواریم سازندگان بتوانند بسازند؛ با دو سازنده قرارداد منعقد کرده ایم که سال آینده هزار دستگاه را برای پایتخت تأمین کنند و هزار دستگاه نیز از دیگر سازندگان خریداری خواهیم کرد.

وی با بیان اینکه قرارداد تأمین هزار دستگاه اتوبوس را برای دستیابی به هوای پاک نیز منعقد خواهیم کرد، گفت: برای اتوبوس های وزارت کشور نیز ما پیش پرداخت را انجام دادیم اما تنها ۱۷۰ اتوبوس به مدیریت شهری تحویل داده شده است؛ گاهی در سطح شهر این اتوبوس های نو را می بینیم اما در جابجایی شهروندان ما تأثیر چندانی نداشته است.

رئیس شورای اسلامی شهر تهران تأکید کرد: پیش از این می گفتیم خود را به آب و آتش می زنیم اما امروز می گوییم که حتی برای یک اتوبوس هم سر و دست می شکنیم.

وی با بیان اینکه برای تبدیل موتورسیکلت های معمولی به موتورسیکلت های برقی نیز اقدام کرده ایم، یادآور شد: امیدواریم بتوانیم با یارانه ای که شهرداری، دولت و وزارت نفت پرداخت می کنند، موتورسیکلت های برقی و سوخت پاک را جایگزین کنیم که قرارداد آنها منعقد شده و امید می رود با انجام پرداخت ها، این وسایل تأمین شود.

چمران گفت: درخواستی که ما از رئیس پلیس راهور تهران داشتیم این بود که موتورسیکلت های کاربراتوری از سطح شهر جمع آوری شوند؛ چراکه آلودگی زیادی ایجاد می کنند.

وی با بیان اینکه امیدواریم خبرهای خوب تنها در حد خبر باقی نماند، تأکید کرد: امیدواریم بودجه عملیاتی شود و بتوانیم به برنامه پیش بینی شده خود برسیم.

امکان تحقق بودجه ۱۴۰۱ بیشتر از ۵۰ هزار میلیارد تومان

رئیس شورای اسلامی شهر تهران با بیان اینکه فکر می کنیم با حساب و کتابی که صورت گرفته این بودجه محقق شود، اظهار کرد: اینکه بودجه سال آینده محقق شود یا خیر، بر مبنای بودجه سال ۱۴۰۱ بود که تاکنون نزدیک به ۵۰ هزار میلیارد تومان محقق شده و ممکن است حتی پنج هزار میلیارد تومان بیش از بودجه مصوب محقق شده باشد.

وی با طرح این پرسش که دولت چرا سهم خود را پرداخت نمی کند؟، یادآور شد: البته مواردی که امسال پرداخت شد، ارقام خوبی بود اما در مترو باید ۵۰ درصد سهم را دولت پرداخت کند که وزارت کشور اعلام کرده که با مشکل مالی مواجه شده است.

چمران با بیان اینکه ۸۰ درصد سهم خرید اتوبوس را دولت پرداخت می کند، گفت: ما خود را از دولت طلبکار می دانیم و موارد را دنبال می کنیم اما متأسفانه نمایندگان تهران در مجلس به اندازه اعضای شورای شهر آنچنان که باید از حقوق تهران دفاع نمی کنند و باعث می شود همواره طلبکار بمانیم.

وی تأکید کرد: بافت فرسوده خانه های مردم است و شهرداری این واحدها را نمی سازد و باید بسته های تشویقی تعریف کرد تا این بافت نوسازی شود. نقش شهرداری در این راستا تسهیل گری است.

رئیس شورای اسلامی شهر تهران با بیان اینکه فضای عمومی کشور باید به گونه ای باشد که مردم توان نوسازی منازل خود را داشته باشند، تصریح کرد: پیش بینی ها در بودجه و برنامه ریزی بسیار مهم و اثرگذار است، ۵۰ درصد تخفیف عوارض پیش بینی شده و ادامه دارد.

وی افزود: کاری که شهرداری در ایمن سازی انجام می دهد این است که بازدید کند و اخطار دهد و در غیر این صورت ملزم است که تخریب انجام دهد و حداقل اعلام کند که این اقدام را با کمک دادستانی آغاز کرده و تیم ایمن ساز نیز از نهادهای مختلف تشکیل شده و ساختمان ها را بررسی می کنند که گزارش آن از سوی شهرداری به دست ما رسیده است.

چمران با تأکید بر اینکه مولدسازی شهری ارتباطی با مولد سازی دولت ندارد، گفت: برای مثال شهرداری در زمینی که در اختیار دارد با بخشی دیگر به صورت مشارکتی به ساخت و ساز می پردازد و در اختیار مردم قرار می دهد.

تهران را با ۱۵ هزار میلیارد تحویل دوره پنجم مدیریت شهری دادیم با بدهی ۶۵ هزار میلیاردی  تحویل گرفتیم

رئیس شورای اسلامی شهر تهران با بیان اینکه میزان بدهی شهرداری تهران مشخص است، یادآور شد: ما وقتی از شورا رفتیم، رقم بدهی را ۱۵ هزار میلیارد تومان و رقم طلب از دولت را نیز همین رقم اعلام کردیم اما دوستان گفتند که رقم ۳۵ هزار میلیارد تومان است و رقم های احتمالی آینده را نیز حساب کرده بودند اما آماری در خصوص این رقم اعلام نکردند.

وی گفت: بدهی آنها در پایان دوره ۶۵ هزار میلیارد تومان بود که هم اکنون نیز وجود دارد و اگر پرداخت نشود، جرایم آن باقی خواهد ماند؛ لذا اعلام کردیم ساختمان هایی که مورد نیاز شهرداری نیست، با قیمت اعلام شده از سوی کارشناسان قوه قضاییه به فروش برسد تا بدهی ها صفر شود؛ چراکه به نفع شورا و شهرداری خواهد بود و در ازای این تسویه بدهی، به میزان ۲ برابر تسهیلات دریافت خواهیم کرد.

به این مطلب امتیاز دهید

ساختمان آنلاین

ساختمان آنلاین، جامع ترین و تخصصی ترین سایت در زمینه صنعت ساختمان است. هدف اصلی این سایت اطلاع رسانی کامل و دقیق اخبار و رویدادها، ارائه آموزش های تخصصی و مورد نیاز این حوزه و معرفی برترین استارت آپ های فعال در حوزه های مختلف این صنعت رو به رشد و گسترده در کشور می‌باشد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا