اخبار ساختمان آنلاین

اجاره‌بها در جنوب تهران ۴۴ درصد بالا رفت / شکاف قیمتی شمال و جنوب به ۲.۶ برابر رسید

نایب‌رئیس اول اتحادیه مشاوران املاک تهران از افزایش ۴۴ درصدی قیمت اجاره در مناطق جنوبی پایتخت خبر داد و گفت: شکاف اجاره‌بهای شمال و جنوب تهران نسبت به ۱۴ سال گذشته عمیق‌تر شده و از ۲ برابر به ۲.۶ برابر رسیده است.

به گزارش ساختمان آنلاین به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، رضا بیگی‌نژاد در تحلیل روند بازار مسکن اظهار داشت: بازار در شرایط رکود تورمی قرار دارد و تا پایان سال تحت تأثیر نوسانات بازارهای موازی خواهد بود.

وی با اشاره به تأثیرپذیری بازار اجاره از نوسانات خرید و فروش، افزود: افزایش مداوم اجاره‌بها در سال‌های اخیر به ویژه از سال ۱۳۹۷، موجب تشدید قیمت‌ها و در نهایت **مهاجرت منطقه‌ای مستأجران** از سال ۱۴۰۱ شده است.

آمارهای بلندمدت جهش اجاره‌بها

به گفته وی، از سال ۱۳۹۰ تاکنون میانگین اجاره در تهران ۵۰ برابر شده که این رقم در مناطق شمالی به **۵۶.۲ برابر**، در مناطق میانی ۴۳ برابر و در مناطق جنوبی ۴۴ برابر رسیده است.

همگرایی مناطق میانی، واگرایی شمال و جنوب

بیگی‌نژاد تصریح کرد: در حال حاضر میانگین اجاره‌بها در مناطق میانی (۴ و ۵) با متوسط کل شهر برابر شده، اما فاصله قیمت شمال و جنوب تهران که پیش از این حدود ۲ برابر بود، اکنون به ۲.۶ برابر افزایش یافته است.

وی خاطرنشان کرد: مناطق جنوبی به دلیل مهاجرت مستأجران از مناطق گران‌تر، امروز با تورم اجاره‌بهای حتی بیشتری نسبت به مناطق میانی مواجه هستند.

 

به این مطلب امتیاز دهید

ساختمان آنلاین

ساختمان آنلاین، جامع ترین و تخصصی ترین سایت در زمینه صنعت ساختمان است. هدف اصلی این سایت اطلاع رسانی کامل و دقیق اخبار و رویدادها، ارائه آموزش های تخصصی و مورد نیاز این حوزه و معرفی برترین استارت آپ های فعال در حوزه های مختلف این صنعت رو به رشد و گسترده در کشور می‌باشد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا