راه و شهرسازیمجله خبری

آغاز پیش‌فروش بلیت قطارهای ویژه اربعین از ۲۴ تیرماه

قائم مقام مدیرعامل شرکت راه‌آهن از آغاز پیش‌فروش بلیت قطارهای ویژه اربعین از ۲۴ تیرماه خبر داد و گفت: ۴۵۰ هزار نفرصندلی برای ایام پیش‌بینی شده است.

به گزارش ساختمان آنلاین به نقل از تسنیم، میرحسن موسوی قائم مقام مدیرعامل شرکت راه‌آهن در نشست ویژه عملیات اربعین 1404 اظهار کرد: فروش بلیت قطارهای مسافری از 24 تیرماه انجام در مسیر رفت و برگشت انجام شود.

وی از راه اندازی قطارهای فوق‌العاده به مقاصد خرمشهر، کرمانشاه و همدان‌ خبر داد و گفت: ظرفیت صندلی ایجادی قطارهای اربعین 1404 نسبت به سال گذشته 15 درصد افزایش یافته است و برای این ایام 450 هزار نفر صندلی پیش‌بینی شده است.

موسوی در ادامه بیان کرد: با تلاش همکاران در ستاد و مناطق، ایستگاه های مبدأ و مقصد، تجهیز و بهسازی و بازسازی شده اند و پیرو دستور وزیر راه و شهرسازی سکو در ایستگاه شلمچه در آینده نزدیک آماده می‌شود.

قائم‌مقام مدیرعامل شرکت راه‌آهن اظهار کرد: برای افزایش سرعت سیر قطارهای مسیر خرمشهر-شلمچه به 120 کیلومتر، تیرک های راه بند نصب و ماشین آلات اعزام شده اند تا ریل باس ها در ایام اربعین به صورت شبانه روزی با سرعت بالا به زائران خدمات ارائه دهند.

وی افزود: بین ایستگاه راه آهن اهواز تا خرمشهر قطار حومه‌ای پیش‌بینی شده و برای جابه‌جایی رایگان زائران بین ایستگاه خرمشهر و ایستگاه شلمچه، همچنین از ایستگاه‌های کرمانشاه و اندیمشک به تهران، ناوگان ریلی در نظر گرفته شده است.

به این مطلب امتیاز دهید

ساختمان آنلاین

ساختمان آنلاین، جامع ترین و تخصصی ترین سایت در زمینه صنعت ساختمان است. هدف اصلی این سایت اطلاع رسانی کامل و دقیق اخبار و رویدادها، ارائه آموزش های تخصصی و مورد نیاز این حوزه و معرفی برترین استارت آپ های فعال در حوزه های مختلف این صنعت رو به رشد و گسترده در کشور می‌باشد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا