بورس و بازارراه و شهرسازیمجله خبری

متقاضیان مسکن عجله کنند؛ فروش قسطی مسکن آغاز شد + جزئیات

مدیرعامل بانک مسکن از فروش اقساطی ۷۵ هزار واحد نهضت ملی مسکن خبر داد.

به گزارش ساختمان آنلاین به نقل از اقتصادآنلاین، مدیرعامل بانک مسکن از فروش اقساطی ۷۵ هزار واحد نهضت ملی مسکن خبر داد و گفت: بانک مسکن باید ۱۷۲ هزار میلیارد تومان برای این طرح تامین مالی انجام دهد.

علی خورسندیان اظهار کرد: در سطح کشور برای حدود ۳۷۵ هزار واحد مسکونی در قالب نهضت ملی مسکن قرارداد بسته شده است.

وی ادامه داد: ۱۷۲ همت تأمین مالی لازم است که باید از سوی بانک مسکن پرداخت شود که از این مبلغ تاکنون ۱۱۵ همت، سهم الشرکه پرداخت شده است.

وی یادآور شد: از تعداد قراردادهای امضا شده، حدود ۷۵ هزار واحد مسکونی تکمیل و فروش اقساطی شده و انتظار می‌رود مابقی واحدها نیز به سرعت تکمیل شود و به مرحله بهره‌برداری برسد.

به این مطلب امتیاز دهید

ساختمان آنلاین

ساختمان آنلاین، جامع ترین و تخصصی ترین سایت در زمینه صنعت ساختمان است. هدف اصلی این سایت اطلاع رسانی کامل و دقیق اخبار و رویدادها، ارائه آموزش های تخصصی و مورد نیاز این حوزه و معرفی برترین استارت آپ های فعال در حوزه های مختلف این صنعت رو به رشد و گسترده در کشور می‌باشد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا