بلاگنانو تکنولوژی

زیبایی کف‌پوش‌ها و بسته‌بندی‌های محصولات آرایشی با لاک نانو

لاک نانو

 

یکی از شرکت‌های فعال در حوزه فناوری‌نانو، لاک‌های مات‌کننده کف‌پوش و بسته‌بندی‌های محصولات آرایشی و بهداشتی را تولید کرده است. این لاک نانو موجب افزایش مقاومت به خراش سطح کف‌پوش و بسته‌بندی‌ها و در عین حال زیبایی محصول را نیز حفظ می‌کند.

شرکت مان بسپار تکین ایرانیان اقدام به تولید لاک نانو با پایه آکریلات حاوی نانوذرات جهت بهبود مقاومت به سایش و افزایش میزان ماتی کف پوشهای PVC کرده است.
ممتحن رحمت، مدیرعامل این شرکت می‌گوید: « در صنعت تولید کف‌پوش‌ها برای محافظت از چاپ انجام شده روی کف‌پوش از لایه‌ محافظ استفاده می‌شود لایه‌ای که از جنس رزین بوده و با ضخامت کم روی سطح قرار می‌گیرد. ما موفق به تولید این لاک نانو مات‌کننده شدیم، محصولی که در حال حاضر از خارج وارد می‌شود.»
مهندس رحمت می‌افزاید: «در حال حاضر ۲۰۰ کیلو تولید آزمایشی برای یکی از شرکت‌های کف‌پوش‌سازی از لاک نانو انجام دادیم و در حال تست‌های نهایی روی خط تولید این شرکت هستیم تا این فناوری با خط تولید شرکت کف‌پوش‌سازی منطبق شده و امکان استفاده صنعتی از آن برای این تولیدکننده فراهم شود. این شرکت نیاز فعلی خود را برای این مات‌کننده از یک شرکت ترکیه‌ای تامین می‌کند که به زودی محصول ما وارد خط تولید آنها خواهد شد و دیگر نیاز به واردات این محصول نیست.»
مدیرعامل شرکت مان بسپار تکین ایرانیان می‌گوید: « در این لاک مات‌کننده از نوعی نانوذرات استفاده می‌شود که موجب افزایش مقاومت به خراش شده و همچنین زیبایی چاپ را افزایش می‌دهد.»
وی ضمن اشاره به کاربردهای وسیع لاک نانو در بخش‌های دیگر می‌گوید: «این لاک علاوه بر صنعت کف‌پوش، در تولید تیوب‌های لوازم آرایشی و بهداشتی نیز استفاده می‌شود. معمولا تیوب‌هایی که چاپ زیبایی دارند از این نوع لاک بهره‌مند هستند. با یکی از تولیدکنندگان محصولات آرایشی و بهداشتی همکاری را آغاز کرده‌ایم تا از این لاک مات کننده نانو استفاده کنند.»
به گفته ایشان این فناوری این لاک در مرکز رشد پژوهشگاه پلیمر و پتروشیمی توسعه داده شده است و تولید آن در حال حاضر به صورت برون‌سپاری انجام می شود، یعنی این شرکت برای تولید این لاک از تجهیزات و امکانات دیگر شرکت‌ها استفاده می‌کند.
مهندس رحمت می‌گوید: «براساس برنامه‌ریزی‌های انجام شده قرار است بعد از دریافت سفارش از مشتریان با ظرفیت ۲ تُن در ماه کار کنیم.»

منبع: پایگاه خبری فناوری نانو ایران

به این مطلب امتیاز دهید

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا