اجرای الگوی ارزیابی ساختمانهای ناایمن در تمامی کلانشهرها
رئیس مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی بیان کرد که مرکز تحقیقات در حوزه پایش ساختمانهای ناایمن عقب ماندگی ندارد و در حال حاضر در حوزه ارزیابی ساختمانهای بلند مرتبه در تهران، الگویی اجرایی را پیش برده است که مقرر شده است در سایر کلانشهرها نیز به صورت پایلوت اجرا شود.
دکتر محمد مهدی حیدری، در گفتوگو با ساختمان آنلاین اظهار داشت: “سازمان مدیریت بحران ارزیابی بیش از هفتصد ساختمان را به مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی واگذار کرده است. مرکز تحقیقات این تکلیف قانونی را اجرایی کرده و ارزیابیهای مربوط به ساختمانها را انجام داده و نتایج آن را به سازمانهای مربوطه اعلام کرده است. بنابراین می توان گفت در حوزه ارزیابی ساختمانهای ناایمن، ما هیچگونه عقب ماندگی نداریم و معمولاً نتایج گزارشها در کمتر از یک ماه اعلام میشود.”
حیدری اعلام کرد که برگزاری یک جلسه در دستور کار قرار دارد تا الگوی ارزیابی ساختمانهای ناایمن که در تهران به عنوان مدل اجرایی استفاده شده است، در مورد سایر کلانشهرها نیز اجرا شود. این رویکرد به دنبال آن است تا با افزایش ایمنی ساختمانها در تمامی کلانشهرها، خطرات احتمالی کاهش یابد و جامعه را در برابر زلزله و سایر فاجعهها محافظت کند.
وی خاطرنشان ساخت: با اجرای این الگو، امیدواریم که ساختمانهای ناایمن در سایر کلانشهرها شناسایی شده و اقدامات لازم برای بهبود و اصلاح آنها صورت گیرد. این تلاشها به منظور حفظ ایمنی و سلامت شهروندان و تقویت زیرساختهای شهری بسیار حائز اهمیت است.
در پایان، رئیس مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی بیان کرد ارزیابی ساختمانهای ناایمن در سایر کلانشهرها، نیازمند همکاری و هماهنگی بین سازمانهای مختلف و اعتماد عمومی به این اقدامات برای رسیدن به شهرهای ایمنتر است.