مقدار واقعی نیاز آسفالت برای تهران یک و نیم میلیون تن است
مدیر عامل سازمان مهندسی و عمران شهر تهران با تاکید بر اینکه با اتصال دو بزرگراه یادگار امام (ره) و شهید بروجردی در بلوار بهار امکان اتصال شمال و جنوب تهران از سمت غرب فراهم می شود در عین حال به بیان جزییات میزان آسفالت مورد نیاز پایتخت و همچنین دلایل لزوم بهسازی زود هنگام آسفالت برخی از معابر پایتخت پرداخت.
به گزارش خبرنگار اجتماعی پایگاه خبری ساختمان آنلاین، مسعود حقلطفی، مدیر عامل سازمان مهندسی و عمران شهر تهران در جریان نشست خبری ضمن بیان مطلب فوق خاطر نشان ساخت: مقدار واقعی نیاز آسفالت برای تهران یک و نیم میلیون تن است و هریک از کارخانههای ما سال گذشته ۷۵۰ هزار تن تولید آسفالت داشتند.
مدیر عامل سازمان مهندسی و عمران شهر تهران درباره استانداردهای زیست محیطی آسفالت کارخانه های شهرداری تهران اذعان داشت: آسفالتهای کارخانه شهرداری تهران با استاندارد بالا و استانداردهای زیست محیطی در غرب و شرق تهران افتتاح خواهند شد و از ابتدای سال در مدار تولید قرار میگیرند و ظرفیت تولید یک میلیون تن آسفالت را دارند.
وی تاکید کرد: یک پروژه شرق تهران به اسم شهید شوشتری از جاده امام رضا آغاز و به پارک سرخ حصار منتهی میشود و ظرف ۳ الی ۴ سال ساخته خواهد شد و فاز اول آن از تقاطع ثامن در تابستان ۱۴۰۳ افتتاح میشود.
حقلطفی اظهار داشت : در غرب تهران نیز ادامه بزرگراه یادگار امام از پادگان جی آغاز میشود و به بزرگراه شهید بروجردی میرسد که قطعه اول بزرگراه شهید بروجردی در تیرماه آماده بهرهبرداری خواهد بود و قطعه دوم آن نیز اواخر امسال یا سال آینده به بهره برداری برسد.
مدیر عامل سازمان مهندسی و عمران شهر تهران با اشاره به رفع معارضها افزود: بزرگراه یادگار امام نیز تا پایان سال ۱۴۰۳ به بهره برداری خواهد رسید.
وی درباره تقاطعها نیز توضیح داد و گفت: از ۴۵۰ تقاطع ۹۸ مورد تکمیل نشده بودند که حدود ۷۵۰ کیلومتر مسیر بیشتر به تهرانیها تحمیل میکرد و قرار بر این شد و امسال نیز ۱۷ تقاطع اصلاح خواهند شد.
حقلطفی با اشاره به ظرفیت کارخانه آسفالت شهرداری تهران عنوا کرد : سال گذشته از حداکثر ظرفیت کارخانهها استفاده شده است و دو کارخانه شماره ۲ و ۴ بالغ بر ۳۲ سال سن دارند و در سال گذشته اورهال شدند و ۷۵۰ هزار تن اسفالت تولید کردند.
مدیر عامل سازمان مهندسی و عمران شهر تهران افزود: از ابتدای سال ۲۱۵ هزار تن آسفالت در تهران تولید و ریخته شده اند و کارخانه شماره ۱ که خریداری شده است ۹۵ درصد پیشرفت داشته است و کارخانه شماره ۶ نیز ۷۵ درصد پیشرفت داشته است و تا ابتدای خرداد ماه کار آنها به اتمام میرسد و پس از طی شدن تست گرم وارد چرخه تولید میشوند.
وی خاطر نشان ساخت: کارخانههای خریداری شده با بالاترین تست محیطی زیستی و بدون صدا هستند و استانداردهای جهانی را دریافت کردند مقدار آلایندگی کارخانههای جدید هیچ آلایندگی غیر استانداردی ندارند.
حقلطفی تاکید کرد: کارخانههای آسفالتی که درحال تولید آسفالت هستند هیچ مشکلی برای شهروندان ندارند و بدون صدا هستند و شهروندان متوجه نمیشوند که این کارخانهها درحال فعالیت هستند یا خاموش هستند.
مدیر عامل سازمان مهندسی و عمران شهر تهران با اشاره به اتصال بزرگراه یادگار امام و شهید بروجردی اظهار کرد: پروژه یادگار امام در ادامه به بزرگراه شهید بروجردی متصل میشود و یک مسیر ۱۰ کیلومتری را ایجاد میکنند که امکان دسترسی به شمال و مرکز جنوب را فراهم میکنند.
وی ادامه داد: پس از عبور از بزرگراه یادگار امام به بزرگراه فتح میرسیم و با اتصال دو بزرگراه یادگار امام و شهید بروجردی در بلوار بهار میتوان شمال و جنوب را از سمت غرب به هم متصل کرد و تا انتهای سال ۱۴۰۳ انشالله این پروژه به بهره برداری میرسد.
حقلطفی گفت: این بزرگراه مانند اتوبان امام علی در خدمت شهروندان خواهد بود و همانطور که بزرگراه امام علی از شرق شمال و جنوب را به یکدیگر متصل کرده است بزرگراه شهید بروجردی نیز از غرب این کار را انجام خواهد داد.
مدیر عامل سازمان مهندسی و عمران شهر تهران درباره تخریب آسفالت نیز افزود: تهران برای ۲ میلیون وسیله نقلیه ظرفیت دارد اما مجموعه وسیله نقلیه تهران ۹ میلیون است و این چند برابر افزایش ناوگان منجر به خرابیهای چند برابری نیز میشود همچنین استفاده از نمک بسیار برای آب شدن برق و یخ زدگی نیز منجر به تخریب آسفالت میشود.