اظهارات رئیس قوه قضائیه در مورد عملکرد حفاظت و حراست مراکز و نهادها
چنانچه افراد مجموعه احساس کنند که حفاظت و اطلاعات برای کمک به آنها و نلغزیدن آنهاست و رویکرد خیرخواهانه دارد، خودشان برای کمک گرفتن، پیشقدم میشوند؛ بنابراین این مقوله مهمی است که افراد مجموعه به این باور برسند که هدف شما در مرکز حفاظت و اطلاعات، اصلاح آنهاست نه تخریب آنها؛ مجموعه باید باور کند که شما میخواهید از او و اسرارش صیانت کنید و از لغزیدنش جلوگیری به عمل آورید؛ اگر اینگونه شد خواهید دید که مجموعه چگونه به همکاری و استمداد طلبیدن از شما روی خواهد آورد.
به گزارش ساختمان آنلاین، اگر افراد مجموعه احساس کنند که حفاظت و اطلاعات در پی گرفتن نقطه ضعف آنهاست، در آنصورت نگاهشان تغییر خواهد کرد
کارکنان حفاظت و اطلاعات قوه قضائیه باید ابتکار عمل به خرج دهند و بررسی کنند که با چه شیوههایی میتوانند به جلب همراهی هر چه بیشتر افراد مجموعه کمک کنند
به گزارش مرکز رسانه قوه قضائیه، حجتالاسلام والمسلمین محسنی اژهای شب گذشته پنجشنبه (۱۳ بهمن) در جریان سفر بدون تشریفات به مشهد مقدس، در نشست مدیران مرکز حفاظت و اطلاعات قوه قضائیه حضور یافت.
حجتالاسلام والمسلمین محسنی اژهای در این نشست اظهار کرد: مجموعه حفاظت و اطلاعات قوه قضائیه با عنایت به امکاناتی که دارد و محدودیتهایی که با آنها مواجه هست و همچنین با عنایت به انتظاراتی که در داخل و خارج از قوه از این مجموعه میرود و مأموریتهای متنوعی که برعهده میگیرد، توفیقات خوبی را کسب کرده است.
رئیس قوه قضائيه در ادامه خطاب به کارکنان حفاظت و اطلاعات قوه قضائیه گفت: پروندههایی که شما مورد بررسی و پیگیری قرار میدهید بسیار درس آموز است؛ مگر آنها که لغزیدند افراد خوش استعداد و باسواد هم نبودند؟! اما دیدید که لغزیدند؛ لذا باید در همه حال مراقب اعمال و رفتار خود باشیم.
رئیس دستگاه قضا با بیان اینکه حفاظت و اطلاعات قوه قضائیه باید هم از کلیت مجموعه و هم از فرد فرد کارکنان مجموعه صیانت کند، گفت: شما در حفاظت و اطلاعات قوه قضائیه بررسی کنید که چگونه و با اتخاذ کدام سیاستها و راهبردها میتوانید با کمترین امکانات، بیشترین بهرهوری و نظارتها و صیانتها را اعمال کنید؛ این امر نیازمند همت و انگیزه است؛ شما در این امر باید خلاقیت به خرج دهید و از صاحبنظران مشورت بگیرید.
رئیس عدلیه تصریح کرد: صیانت و حفاظت، عملی حرفهای است و باید مبتنی بر مبانی پایدار باشد؛ به نحوی که این مبانی و اصول با تغییر افراد و مدیران، دگرگون نشوند.
حجتالاسلام والمسلمین محسنی اژهای در ادامه ضمن اشاره به اهمیت بهرهگیری از ظرفیتهای مردمی توسط حفاظت و اطلاعات قوه قضائیه، گفت: با بهرهگیری از استعدادها و ظرفیتهای عظیم مردمی میتوان بسیاری از مشکلات را حل کرد؛ امام بزرگوار ما و مقام معظم رهبری نیز همواره بر بهرهگیری از ظرفیتهای مردمی تاکید داشتهاند و مشی و اصول آنان نیز مبتنی بر همین شیوه بود.
وی ادامه داد: مرکز حفاظت و اطلاعات قوه قضائیه به منظور پیشبرد مسئولیتهای خود باید از ظرفیتهای موجود در داخل قوه قضائيه و ظرفیتهای سایر بخشهای حفاظتی و اطلاعاتی و همچنین استعدادها و ظرفیتهای مردمی به نحو مطلوب بهره گیرد.
رئیس دستگاه قضا گفت: چنانچه افراد مجموعه احساس کنند که مرکز حفاظت و اطلاعات برای کمک به آنها و نلغریدن آنهاست و رویکرد خیرخواهانه دارد، خودشان برای کمک گرفتن، پیشقدم میشوند؛ بنابراین این مقوله مهمی است که افراد مجموعه به این باور برسند که هدف شما در مرکز حفاظت و اطلاعات، اصلاح آنهاست نه تخریب آنها؛ مجموعه باید باور کند که شما میخواهید از او و اسرارش صیانت کنید و از لغزیدنش جلوگیری به عمل آورید؛ اگر اینگونه شد خواهید دید که مجموعه چگونه به همکاری و استمداد طلبیدن از شما روی خواهد آورد.
رئیس عدلیه بیان داشت: اما اگر افراد مجموعه احساس کنند که حفاظت و اطلاعات در پی گرفتن نقطه ضعف آنهاست، در آنصورت نگاهشان تغییر خواهد کرد.
رئیس قوه قضائيه تاکید کرد: کارکنان حفاظت و اطلاعات قوه قضائیه باید ابتکار عمل به خرج دهند و بررسی کنند که با چه شیوههایی میتوانند به جلب همراهی هر چه بیشتر افراد مجموعه کمک کنند.
پیش از سخنان رئیس دستگاه قضا، حجتالاسلام والمسلمین عبداللهی رئیس مرکز حفاظت و اطلاعات قوه قضائیه طی سخنانی اظهار داشت: حجتالاسلام والمسلمین محسنی اژهای در طول کمتر از دو سال گذشته ۳ مرتبه با مدیران مرکز حفاظت و اطلاعات قوه قضائیه دیدار داشته و ضمن استماع مطالب مسئولان این مرکز، راهبردها و نقطهنظرات خود را مطرح کردند که این امر نشاندهنده اهتمام و توجه ویژه رئیس عدلیه نسبت به مرکز حفاظت و اطلاعات قوه قضائیه است.