روند کارها در شهرداری تهران، تسریع و تسهیل شود
جلسه کمیسیون عمران و حمل و نقل شورای اسلامی شهر تهران در خصوص گزارش عملکرد سال ۱۴۰۱ و بررسی برنامه و بودجه سال ۱۴۰۲ معاونت حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران و سازمانها و شرکتهای تابعه آن با حضور سید جعفر تشکری هاشمی، رئیس و حجتالاسلام سید محمد آقامیری نائب رئیس این کمیسیون، مجید باقری معاون برنامهریزی، توسعه سرمایه انسانی و امور شورا، جلال بهرامی معاون حمل و نقل و ترافیک و مجتبی شفیعی مدیرعامل سازمان ترافیک شهرداری تهران برگزار شد.
به گزارش ساختمان آنلاین، تشکری هاشمی در این جلسه خواستار اهتمام ویژه نسبت به موضوع نیروی انسانی شهرداری تهران و استفاده از توانمندیهای ایشان در سال ۱۴۰۲ شد و گفت: سازمان حمل و نقل و ترافیک، منابع حاصل از عوارض دریافت کرایه پارکینگها را مورد بررسی و بازنگری قرار دهد.
وی افزود: برای نمونه، موضوعی مانند عوارض پارک محلهای میبایست در منابع درآمدی گنجانده شود و باید به گونهای پیش برویم تا درآمدهایی مانند درآمد پارکینگها به شهرداری همان منطقه داده شود.
تشکری هاشمی اظهار کرد: لازم است روند کارها در سازمانهای شهرداری تهران، تسریع و تسهیل شود و مسائل درون مدیریت شهری آنچنان پیچیده نباشد که برای حل یک مسئله، پیشرفت یک پروژه و انجام یک کار، انرژی زیاد و مدتزمان طولانی صرف شود.
وی تصریح کرد: به این منظور، لازم است سادهسازی و روانسازی امور در مدیریت شهری برای دسترسپذیرتر کردن خدمات شهرداری تهران برای عموم شهروندان در دستور کار قرار گیرد.
وی در ادامه افزود: لازم است اعتبارات سازمانها و شرکتهای تابعه معاونت به خود این واحدها تخصیص یابد و برای نمونه، مأموریتهای اساسی مانند منابع اختصاصی پلیس راهنمایی و رانندگی، ابتدا به سازمان حمل و نقل و ترافیک واگذار شود و سپس برای اجرا به پلیس راهور تهران ابلاغ شود.
رییس کمیسیون عمران و حمل و نقل شورای شهر در خاتمه خاطرنشان کرد: مجموعههای سیاستگذار مانند معاینه فنی، کنترل کیفیت هوا، کنترل ترافیک و سازمان حمل و نقل و ترافیک، در حوزه مأموریت و مسئولیت خود میبایست نقشهای پررنگتر و مؤثرتری ایفاء کنند.
گفتنی است، در این جلسه مدیران عامل سازمانها و شرکتهای تابعه معاونت حمل و نقل و ترافیک به طور جداگانه، از روند پیشرفت کارها در سال جاری گزارش داده و درخواست کردند تا کمیسیون عمران و حمل و نقل شورای شهر در خصوص برنامههای سال ۱۴۰۲، مساعدت بیشتر و توجه ویژهتری را نسبت به موضوعات حمل و نقلی که اجرای آنها از اهمیت و ضرورت بیشتری برخوردارند، به عمل آورد.