امنیت شغلی کارکنان فاوا باید در اولویت کاری سازمان باشد
عضو شورای اسلامی شهر تهران گفت: کمترین انتظار کارکنان سازمان فناوری اطلاعات و ارتباطات شهرداری تهران که تعهد خود را در حمله سایبری تمام و کمال ثابت کردند امنیت شغلی است.
به گزارش ساختمان آنلاین، احمد صادقی در یکصد و چهل و پنجمین جلسه شورا و پس از ارایه کزارش حسابرس رسمی شورا در خصوص حسابرسی سازمان های فاوا ( فناوری اطلاعات و ارتباطات) و سازمان ورزش مربوط به سال ۹۹ گفت: این مواردی که می گویم برای حسابرسی سال ۹۹ است
اما بایستی این موارد در مدیریت جدید نیز به کار گرفته شود.
صادقی در ادامه افزود: از جمله اشکالات در گزارش حسابرسی بحث در وضعیت بودجه سازمان فاوا و عدم به کارگیری تعدیلات قیمتی که مرتبط با تجهیزات می باشد. این امر همچنان ادامه دارد و ضروری است همواره مورد توجه قرار گیرد.
وی افزود: گردش درآمد فروش سخت افزار و نرم افزار و سایر خدمات سال ۹۹ منجر به زیان ۷۷ میلیارد تومانی شده و عملا از جیب شهروندان پرداخت شده است.
وی ادامه داد: موضوع دیگر بحث ذخیره مرخصی پایان خدمت استفاده نشده کارکنان است که بر اساس تغییرات پرسنل سازمان و احکام حقوقی که به روز شده به درستی اعمال نشده لذا باید طوری برنامه ریزی شود که این مغایرت رفع شود.
وی ادامه داد: نکته دیگر مربوط به شرکت توسن است، مستحضر هستید کارت بلیت های فروخته شده پولش در حساب شرکت توسن می رود و حتی شهردار تهران اشاره ای داشتند که پول های سرگردان کارت بلیت ها معلوم نیست که به کجا می رود و این در حالی است که بالغ بر ۱۴۷ میلیارد تومان بلغ اعتبارات ته مانده در کارت بلیت ها می شود که عمدتا از سوی شهروندان نادیده گرفته می شود. اینها اعتبارات خریداری شده از طرف شهروندان است که باید بین فاوا و توسن تعیین تکلیف شود.
صادقی ادامه داد: در سال ۹۹ درست است که تعداد کارکنان تغییر پیدا نکرده ولی تعداد پرسنل هادیان و رسمی کاهش و تعداد پرسنل حامیان افزایش پیدا کرده و این به معنای کاهش امنیت شغلی کارکنان است. آن هم در وضعیتی که امنیت داده های اطلاعاتی در اولویت است و حداقل انتظار کارکنان فاوا که تعهد خود را در حمله سایبری ثابت کردند، این است که امنیت شغلیشان حفظ شود.
صادقی گفت: سازمان براساس گزارش سال ۹۹ بیش ۷۸۰ میلیارد از مناطق، سازمان ها و شرکت ها مطالبه دارد که قطعا اگر با عزم حدی از سوی شهرداری تسویه بشود مشکلات زیادی رفع خواهد شد.
صادقی در ادامه همچنین در خصوص گزارش حسابرسی سازمان ورزش گفت: بر اساس تکالیف کمیسیون برنامه و بودجه سازمان ورزش می بایست موضوع مالیات بر ارزش افزوده سال ۹۷ تا ۹۹ را تعیین تکلیف کند. مفاد اساسنامه سازمان رعایت نشده و موضوعات مربوط به حقوق و مزایای دریافتی مدیرعامل، هیات مدیره و معاونین شفافت سازی نشده است مه باید در دستور کار قرار گیرد.
صادقی افزود : سازمان ورزش می بایست در بحث رعایت قوانین،آیین نامه ها و دستورالعمل اجرایی در قانون مبارزه با پول شویی اقدام کند که تا کنون
زیان ۱۳۳۹ میلیارد ریالی دارد در صورتهای مالی منتهی به اسفند ۹۹ ثبت شده است. برای اینکه سازمان از ماده ۱۴۱ خارج شود باید در مجمع تکلیف این مهم مشخص شود.
صادقی گفت: بر اساس مصوبه شورا اموالی که نزد سازمان ورزش است امانی بوده و تعمیر و نگهداری به عهده سازمان است، در سال ۹۹ همه گیری کرونا بوده و اماکن بسته بوده لذا درامد و هزینه سازمان مشخص نیست. از طرفی سازمان ۲ هزار پرسنل دارد که ۱۰۰۰ نفر آن پیمانکار است ولی حقوق و دستمزد آنان ذیسحابی نشده حال چگونه است گزارش حسابرسی سازمان مطلوب اعلام شده است؟ در حالی که بازسازی و تعمیر و نگهداری صورت نگرفته این مطلوبیت بابت چیست؟
صادقی در پایان گفت: امروز روز جهانی هلال احمر است و یادآوری می کنم که تهران حادثهخیز است ولی علی رقم تذکرات مکرری که بنده داشتم سوله های مدیریت بحران به سازمان بحران واگذار نشده حتی به رغم دستور شهردار و گویا سازمان ورزش باز پس گیری این سوله ها را به سخره گرفته تا جایی که نسبت به تجدید پیمان نگهبانان این سوله ها نیز اقدام کرده است.