آغاز ارزیابی ۱۱ هزار ساختمان ناایمن در تهران
رئیس مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی گفت: ارزیابی ۵ هزار ساختمان ناایمن در تهران نهایی شده و کار اجرایی ارزیابی ۱۱ هزار ساختمان دیگر شروع شده است.
به گزارش ساختمان آنلاین به نقل از باشگاه خبرنگاران، مهدی حیدری رئیس مرکز تحقیقات راه مسکن و شهرسازی درجمع خبرنگاران با بیان اینکه برداشت بی رویه آبهای زیر زمینی باعث تشدید فرو نشست زمین در شهرهای مختلف شده است، گفت: در این شرایط ما که نمیتوانیم ساخت وساز را تعطیل کنیم بنابراین ضوابطی را طراحی کرده ایم که بتوانیم علی رغم متراکم شدن زمین، زمینه را برای ساخت وسازهای مقاوم فراهم کنیم.
وی با بیان اینکه بیشترین میزان فرونشست مربوط به استان اصفهان است گفت: برای کاهش آثار حجم فرو نشست در استان اصفهان یک کار مطالعاتی خوبی را شروع و تمامی مراکز خطر در بخشهای فرو نشست را احصا کردیم و یک اقدام اجرایی خوبی را انجام دادیم، اما متاسفانه بعد از گذشت دو سال تاکنون هیچ اتفاقی نیفتاده و اعتبار ۶۰ میلیارد تومانی که برای آن نیاز بوده، تامین نشده است.
حیدری گفت: برای اجرای این ضوابط تمامی دستگاهها باید پای کار میآمدند و بودجه مورد نیاز هم باید از سوی سازمان برنامه و بودجه و سازمان مدیریت بحران تامین میشد که متاسفانه در این بخش اقدامی صورت نگرفته است در بحث گسلهای زمین هم وزارت راه وشهرسازی با اعتبارات خود پهنه گسلها را مشخص کرده است.
رئیس مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی گفت: در حوزه فرو نشست زمین با توجه به آنکه در فصل بودجه نویسی هستیم امیدواریم ردیفهای بودجهای برای کاهش آثار فرونشستهای زمین در نظر گرفته شود که در این زمینه وزیر راه وشهرسازی دو هفته پیش اولین مکاتبه خود را در این بخش انجام داده است.
وی با بیان اینکه در بحث ساختمانهای نا ایمن هم با کمک مدیریت بحران و شهرداری تهران گامهای خوبی برداشته شده است گفت: ارزیابی ۵ هزار ساختمان ناایمن نهایی و تحویل داده شده و ۱۱ هزار ساختمان دیگر هم باید کار اجرایی آنها آغاز شود خوشبختانه در استان تهران کار خوبی انجام شده که در قالب این ارزیابیها ۵ بیمارستان نا ایمن اقدام به مقاوم سازی کرده اند.