بورس و بازارمجله خبری

رشد مسکن در دولت شهید جمهور؛ از منفی ۷.۱ تا مثبت ۷.۱

وزیر سابق راه و شهرسازی به عملکرد دولت شهید جمهور در بخش مسکن اشاره کرد و رشد این بخش از منفی ۷.۱ درصد در سال ۱۴۰۰ به مثبت ۷.۱ درصد در سال ۱۴۰۲ یادآوری شد.

به گزارش ساختمان آنلاین به نقل از مهر، مهرداد بذرپاش وزیر سابق راه و شهرسازی در حساب شخصی خود نوشت: در دولت شهید جمهور بدون معلق نگهداشتن کشور در مذاکره با همت و پیگیری شهید رئیسی و اصلاح سیاست‌ها، رشد بخش مسکن و مسکن از منفی ۷.۱ در ابتدای دولت (۱۴۰۰) به مثبت ۷.۱ در سال ۱۴۰۲ رسید.

رشد مسکن در دولت شهید جمهور؛ از منفی ۷.۱ تا مثبت ۷.۱

به این مطلب امتیاز دهید

ساختمان آنلاین

ساختمان آنلاین، جامع ترین و تخصصی ترین سایت در زمینه صنعت ساختمان است. هدف اصلی این سایت اطلاع رسانی کامل و دقیق اخبار و رویدادها، ارائه آموزش های تخصصی و مورد نیاز این حوزه و معرفی برترین استارت آپ های فعال در حوزه های مختلف این صنعت رو به رشد و گسترده در کشور می‌باشد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا