بورس و بازارمجله خبری

اولتیماتوم استاندار تهران نسبت به ارائه مسکن به اتباع غیرمجاز

استاندار تهران با تاکید بر برخورد با تخلف ارائه اِسکان و اشتغال اتباع غیرمجازدر سطح استان، گفت: اتباع غیرمجاز پس از شناسایی، از طریق اردوگاه خاوران به کشور خود بازگردانده می شوند.

به گزارش ساختمان آنلاین به نقل از تجارت نیوز، محمدصادق معتمدیان درباره اقدامات استانداری تهران برای شناسایی و طرد اتباع غیرمجاز اظهار کرد: براساس سیاست های وزارت کشور، طرح شناسایی اتباع غیرمجاز در سطح استان انجام شده است. اتباع غیرمجاز شناسایی شده به اردوگاه ها منتقل شده و از طریق مرزهای رسمی به کشورهای خود بازگردانده می شوند.

وی ادامه داد: ما علاوه بر شناسایی این اتباع، اعلام هم کرده ایم که اتباع غیرمجاز به صورت داوطلبانه به اردوگاه خاوران مراجعه کرده و خود را معرفی کنند تا مراحل بازگشت آنها به کشورشان انجام شود.

استاندار تهران درباره برخورد با اصنافی که از اتباع غیرمجاز استفاده می کند، خاطرنشان کرد: طبق قانون اقدامات بازدارنده برای اصناف و مراکزی که اتباع غیرمجاز استفاده می کنند را به کار گرفته ایم. این مراکز طبق قانون پلمب شدند. حتما در زمینه اسکان و اشتغال غیرقانونی اتباع غیرمجاز از ظرفیت های قانونی استفاده کرده و با متخلفان برخورد قانونی خواهیم کرد.

وی در پایان گفت: از ابتدای امسال حدود ۲۵۰ هزار اتباع غیرقانونی در استان تهران دستگیر شده اند.

به این مطلب امتیاز دهید

ساختمان آنلاین

ساختمان آنلاین، جامع ترین و تخصصی ترین سایت در زمینه صنعت ساختمان است. هدف اصلی این سایت اطلاع رسانی کامل و دقیق اخبار و رویدادها، ارائه آموزش های تخصصی و مورد نیاز این حوزه و معرفی برترین استارت آپ های فعال در حوزه های مختلف این صنعت رو به رشد و گسترده در کشور می‌باشد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا