لزوم کاهش پیام های137 مناطق 22 گانه و تسریع در رسیدگی به این پیام ها
عباس شعبانی معاون هماهنگی و امورمناطق در هم اندیشی مشترک با رضا رحمانی رییس سازمان بازرسی شهرداری تهران و مهدی وحدتکار رئیس مرکز سامانه 137پلاس شهرداری تهران با حضور شهرداران مناطق 22 گانه از افزایش 2 برابری درآمد های کسب شده توسط مناطق 22 گانه در سال1403 خبر داد.
به گزارش ساختمان آنلاین به نقل از روابط عمومی معاونت هماهنگی و امورمناطق ، نوزدهمین نشست هم اندیشی عباس شعبانی معاون هماهنگی و امورمناطق و شهرداران مناطق 22 گانه شهر تهران با حضور رضا رحمانی رییس سازمان بازرسی و مدیران کل و مشاوران این معاونت با همراهی شهرداران مناطق 22 گانه به میزبانی شهرداری منطقه 9 برگزار شد.
معاون هماهنگی و امورمناطق در ابتدای این نشست با اشاره به گزارش پیام های 137 مناطق 22 گانه یکی از مهم ترین شاخص های ارزیابی مناطق را وضعیت پیام های ثبت شده و رسیدگی به این پیام ها در سامانه 137 پلاس خواند.
عباس شعبانی در ادامه یکی از ضرورت های ایجاد طرح بازدید های 360 درجه در مناطق 22 گانه را کاهش وضعیت این پیام های مردمی خواند. وی در ادامه سامانه 137 پلاس شهرداری تهران را یک کانال ارتباط مستقیم با مردم دانست و افزود؛ با مطالعات و ارتقاء وضعیت این سامانه ارتباطی قادر خواهیم بود به قید فوریت به پیام های شهروندان رسیدگی نماییم و طعم خدمت به موقع را به شهروندان عزیز تهرانی بچشانیم.
عباس شعبانی افزود؛ لزوم ارتقاء و بروزرسانی عملکرد سامانه 137 پلاس شهرداری تهران از برنامه های جد است که باید در جهت کاهش پیام های شهروندی مد نظر قرار گیرد و در 6 ماهه پیش رو همه ی مناطق 22 گانه باید در جهت کاهش پیام های مردمی همه ی اهتمام خود را به کار گیرند.
رضا رحمانی رییس سازمان بازرسی شهرداری تهران تغییر زاویه نگاه در 137 پلاس را از یک نگاه نظارتی به یک نگاه تصمیم سازی از مهم ترین اقدامات صورت گرفته در این خصوص خواند. وی همچنین رفع مشکلات مربوط به پرسنل بدنه این سامانه و استفاده از سایر ابزار های ارتباطی و مکان محور در سامانه 137 پلاس را از مواردی خواند که بصورت جدی در حال پیگیری و انجام است.
مهدی وحدت کار رئیس مرکز سامانه 137پلاس شهرداری تهران در ادامه با ارائه گزارشی از پیام های مردمی به تفکیک مناطق 22گانه از احصاء و دسته بندی پیام های شهروندان بر طبق 32 محور جدید خبر داد که کمک شایانی در قابلیت پیگیری و رفع مشکلات مربوط به پیام ها و تسریع در رسیدگی به آنها انجام خواهد داد.
وحدت کار در ادامه با اشاره به منطقه 9 با کم ترین میزان تماس دریافتی در سامانه افزایش وضعیت پیام ها در حوزه نظافت شهر را از مواردی برشمرد که باید توسط مناطق 22 گانه مدنظر قرارگیرد.وی در ادامه با ارائه گزارشی تحلیلی از وضعیت پیام های نواحی شهر تهران در سامانه 137 پلاس از تدوین یک داشبورد مدیریتی برای بررسی سریع و رفع مشکلات در مناطق 22 گانه توسط مدیران ارشد مجموعه شهرداری تهران خبر داد.
عباس شعبانی معاون هماهنگی و امورمناطق در خاتمه سه برنامه مهم شهردار تهران را که تا پایان سال آتی باید توسط مناطق 22 گانه مدنظر قرار گیرد؛ تغییر چهر شهر، ارتباط با مردم و شهروندان و اتمام پروژه های در دست اقدام در مناطق 22گانه شهر تهران خواند. وی همچنین تغییر و بهسازی میادین شهر را از مهم ترین برنامه هایی دانست که در ماه های آتی در دستور کار مناطق قرار دارد و همزمان با فصل بهار و روزهای پایانی سال 1403 شاهد یک تغییر بزرگ در ظاهر شهر تهران و وضعیت میادین شهر خواهیم بود.
معاون هماهنگی و امورمناطق در ادامه از دو برابر شدن درآمد های مناطق 22گانه شهر تهران نسبت به مدت مشابه سال گذشته خبر داد و بر لزوم چشاندن طعم خدمت به شهروندان تأکید کرد.
سید محمد رحیم مرتضوی شهردار منطقه 9 ضمن خوش آمد گویی به مدیران ارشد مجموعه مدیریت شهری و شهرداران مناطق 22 گانه موضوع اصلی این هم اندیشی را بررسی وضعیت موضوعات مطرح شده در سازمان بازرسی شهرداری تهران بویژه موضوعات مربوط به سامانه 137 پلاس خواند.
در ادامه این هم اندیشی مهدی شریفیان مدیرکل برنامه ریزی و سرمایه انسانی ، سید محمد فیاض مدیرکل هماهنگی، نظارت و کنترل امور مناطق ضمن بررسی وضعیت پروژه های مستمر و غیر مستمر من شهردارم در مناطق 22 گانه از اتمام 97 درصدی پروژه های من شهردارم مستمر و ضرورت رسیدگی به پروژه های من شهردارم غیر مستمر توسط مناطق 22گانه خبر دادند.
در خاتمه این نشست شهرداران مناطق 21،14،4،10،7،9 به ارائه پیشنهادات و راهکار های لازم جهت بهبود عملکرد سامنه 137 پلاس در جهت کاهش پیام های شهروندی پرداختند.
پس از همین اندیشی مذکور عباس شعبانی معاون هماهنگی و امورمناطق و هادی حق بین معاون فنی و عمرانی شهرداری تهران و شهرداران مناطق ۲۲ گانه با همراهی مدیرعامل سازمان مهندسی و عمران شهر تهران، مدیرعامل سازمان مشاور فنی و مهندسی و مدیران کل حوزه های مذکور از مهمترین پروژه بزرگراهی در غرب تهران بازدید کردند.
گفتنی است؛ کلانپروژه امتداد غربی بزرگراه یادگار امام (ره)، با هدف تکمیل مهمترین دسترسی بزرگراهی شمالی-جنوبی غرب تهران، در دستور کار معاونت فنی و عمرانی شهرداری قرار دارد.
با احداث ۹.۳ کیلومتر بزرگراه، جنوب بزرگراه یادگار امام (ره) به بزرگراه آزادگان و آزادراه تهران ساوه متصل میشود. بزرگراه شهید بروجردی به عنوان فاز نخست این پروژه (در امتداد شمالی آزادراه تهران ساوه) به طول ۳.۷ کیلومتر در مهرماه سال گذشته به بهرهبرداری رسید و باقی فازهای این پروژه به تدریج طی کمتر از یک سال آینده به بهرهبرداری میرسد.