راه و شهرسازیمجله خبری

مشوق‌هایی برای بهسازی بافت فرسوده

به گزارش ساختمان آنلاین:  قربان عمارلو اظهار داشت: مشوق های ساخت و ساز در بافت فرسوده، شامل مواردی چون تراکم، سطح اشغال و نیز تسریع در دریافت پروانه ساختمانی و مجوزهای لازم برای اجرای پروژه های ساختمانی است.

وی افزود: شهر بجنورد، ۱۵۴ هکتار بافت فرسوده دارد که گستره آن در خیابان امام خمینی (ره) از چهار باسکول تا میدان فردوسی، در خیابان امیریه از میدان فردوسی تا چهار راه تختی، در ۳۲ متری شهدا از محل چهارراه تختی تا چهارراه خیام، در خیابان ۱۷ شهریور از محل چهارراه ۱۷ شهریور تا چهارراه باسکول است.

عمارلو گفت: سکونت شهروندان در بافت فرسوده، یکی از دغدغه های مدیریت شهری است زیرا این بافت ناکارآمد و فرسوده در زمان وقوع بحران، تهدیدی جدی برای شهر محسوب می شود.

شهردار منطقه یک بجنورد افزود: ساکنان بافت فرسوده با مشکلات و مسائل اجتماعی و کالبدی روبه رو هستند و نوسازی این بافت، باید با رویکرد و لحاظ مسائل اجتماعی و فرهنگی انجام شود.

مسوولان امر ساخت و ساز معتقدند که واگذار نشدن کار احیا و نوسازی بافت فرسوده شهری به مردم، سبب تاخیر و کندی در نوسازی این بافت شهری شده است.

شهر بجنورد، مرکز خراسان شمالی ۲۱۰ هزار نفر جمعیت دارد.

به این مطلب امتیاز دهید

ساختمان آنلاین

ساختمان آنلاین، جامع ترین و تخصصی ترین سایت در زمینه صنعت ساختمان است. هدف اصلی این سایت اطلاع رسانی کامل و دقیق اخبار و رویدادها، ارائه آموزش های تخصصی و مورد نیاز این حوزه و معرفی برترین استارت آپ های فعال در حوزه های مختلف این صنعت رو به رشد و گسترده در کشور می‌باشد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا