اجتماعی

تغییرنام هفت معبر، یک پل و دو بوستان به نام شهدا

به گزارش ساختمان آنلاین:   نرگس معدنی پور رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی شهر تهران در جریان بررسی «چهاردهمين  صورتجلسه كميسيون نامگذاري و تغيير نام اماكن و معابر عمومی شهر تهران» در نود و دومین جلسه این شورا ضمن گرامی داشت فرارسیدن هفته دفاع مقدس گفت: ایستادگی جوانان این مرز و بوم در هشت سال دفاع مقدس برگ زرینی است در تاریخ ایران زمین، آنچیز که جنگ تحمیلی را به دفاع مقدس تبدیل کرد ایمان، عمل صالح و توصیه یکدیگر به حق و صبر بود.
وی ادامه داد: حضور همه جانبه زنان و مردان، پیران و جوانان از هر قومیتی برای فدا شدن در راه دین، میهن و یکدیگر  باعث شد تا مفاهیمی جدید در سطح جامعه شکل گیرد.
معدنی پور گفت: در جلسه چهاردهم كميسيون نامگذاري که در تاریخ هشت مرداد 1401 تشکیل شد پیشنهاد تغییر نام هفت معبر، یک پل و دو بوستان به نام شهدای گرانقدر به تصویب رسید.
وی ادامه داد: کوچه یوسفی واقع در منطقه 9، بزرگراه یادگار امام (ره) حد فاصل خیابان شهید دستغیب تا کوچه شهید فارمیان به نام شهید بزرگوار «آقامعلی میرزایی» بنا به درخواست خانواده که ساکن محل نیز هستند، پیشنهاد شد. این شهید بزرگوار از تکاوران نیروی دریایی بودند که در دوم مرداد 1360 در جاده خرمشهر- ماهشر در درگیری مستقیم با بعثی ها به شهادت رسیدند.
رئیس كميسيون نامگذاري و تغيير نام اماكن و معابر عمومی شهر تهران ادامه داد: کوچه عالمی واقع در منطقه 10، خیابان قصردشت بعد از خیابان دامپزشکی به پیشنهاد مادر شهید که ساکن محل نیز هستند به نام شهید «فرهاد دالایی» تغییر خواهد کرد. این شهید بزرگوار سرباز ارتش بودند که در تاریخ 4 مهر 1360 در شوش بر اثر اصابت خمپاره به درجه رفیع شهادت نایل آمدند.
معدنی پور بیان داشت: کوچه آزاد واقع در منطقه 10؛ خیابان آزادی، ابتدای خیابان خوش جنوبی به نام شهید «عزیز کسبکار» بنا به درخواست فرزند شهید پیشنهاد شد که این خانواده نیز در همین معبر ساکن هستند. این شهید گرانقدر ستوان یار دوم ارتش بودند که در تاریخ ششم مهر 1365 در هویزه به درجه رفیع شهادت نایل امدند.
رئیس كميسيون نامگذاري و تغيير نام اماكن و معابر عمومی شهر تهران گفت: بوستان جدیدالاحداثی در منطقه 15، خیابان خاوران خیابان شهید ناصری، خیابان شهید هاشمی به نام شهیدان «زینال حسینی» بنا به درخواست منطقه پیشنهاد شد. خانواده این شهیدان در همین محل ساکن هستند. این شهیدان دو برادر هستند یکی به نام سید محمد که از فرماندهان تخریب لشکر 10 سید الشهدا بودند. ایشان بعد از شهادت سردار نوریان قبول مسئولیت کردند و در طی دوران حضور در صحنه نبرد سه بار شیمیایی شدند که نهایتا در 31 خرداد 66 در جبهه ماهوت بر اثر اصابت گلوله به شهادت رسیدند و برادر دیگر این خانواده به نام سید مجتبی در عملیات سید الشهدا در تاریخ 14 اردیبهشت 65 در منطقه عمومی فکه به فیض شهادت نائل آمدند.
معدنی پور در ادامه توضیحات خود اظهار داشت: بوستان جدیدالاحداثی در منطقه 15 واقع در جنوب غربی تقاطع خاوران و بزرگراه امام علی (ع) بنابر درخواست منطقه 15 به نام شهید «مهدی ضیغمی کاشانی» پیشنهاد شد. خانواده معظم شهید در این محل ساکن هستند. این شهید به عنوان بسیجی در جبهه حضور یافت و در تاریخ 15 بهمن 62 در پنجوین عراق در درگیری با بعثی ها به شهادت رسید.
رئیس كميسيون نامگذاري و تغيير نام اماكن و معابر عمومی شهر تهران ادامه داد: کوچه نهاوندی واقع در منطقه 15، خیابان خاوران، خیابان شهید عزیزی که بنا به درخواست والدین به نام شهید «حسین رضا خان نجاد» پیشنهاد شد. این شهید بزرگوار به عنوان پاسدار در جبهه حضور یافتند و در تاریخ 10 تیر 1365 در مهران بر اثر اصابت گلوله و ترکش توسط نیروهای عراقی به فیض شهادت نائل آمدند.
وی گفت: خیابان 21 غربی، واقع در منطقه 21، تهرانسر، خیابان راسخ مهر، خیابان خسرو پرویز بنا به درخواست خانواده بنام شهید «علی محمودی» پیشنهاد شد. خانواده این شهید بزرگوار در همین محل ساکن هستند. شهید محمودی به عنوان پاسدار وظیفه در جبهه حضور داشتند و در تاریخ 23 دی 65 در شلمچه بر اثر اصابت ترکش به فیض شهادت نائل آمدند.
این عضو شورای اسلامی شهر تهران بیان کرد: معبر جدی الاحداثی در منطقه 22 در نزدیکی دریاچه شهدای خلیج فارس بین بلوار طبیعت و طراوت بنا به درخواست والدین شهید، به نام شهید «مجید سلیمی زاده» پیشنهاد شد. این شهید عزیز به عنوان بسیجی در جبهه حضور یافتند و در تاریخ دوم بهمن 61 در بانه بر اثر اصابت ترکش به شهادت رسیدند.
معدنی پور گفت: خیابان پرواز واقع در منطقه 22 خیابان شهید بیگدلی، خیابان پرواز بنا به درخواست والدین شهید «فرهاد مروتی» پیشنهاد شد. این شهید عزیز در زمان دانشجویی به جبهه رفتند و 19 فروردین 66 در 21 سالگی در عملیات کربلای 8 در درگیری با نیروهای عراقی شهید شدند.
وی ادامه داد: پل فاقد نام در منطقه 22، تقاطع بزرگراه شهید خرازی و ایت الله مهدوی کنی بنا به درخواست خانواده شهید سید محسن نقیبی پیشنهاد شد. ایشان از شهدای مدافع امنیت مرزی و از نیروهای پاسدارهستند که در جریان درگیری با ضد انقلاب در شهر سراوان سیستان در تاریخ 30 تیر 98 در مرز پاکستان به شهادت رسیدند.
گفتنی است پیشنهادات ارائه شده با حداکثر آرا به تصویب نمایندگان مردم در شورای اسلامی شهر تهران رسید.
به این مطلب امتیاز دهید

ساختمان آنلاین

ساختمان آنلاین، جامع ترین و تخصصی ترین سایت در زمینه صنعت ساختمان است. هدف اصلی این سایت اطلاع رسانی کامل و دقیق اخبار و رویدادها، ارائه آموزش های تخصصی و مورد نیاز این حوزه و معرفی برترین استارت آپ های فعال در حوزه های مختلف این صنعت رو به رشد و گسترده در کشور می‌باشد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا