راه و شهرسازیمجله خبری

شرط واگذاری زمین نهضت ملی به مردم اعلام شد

وزیر راه و شهرسازی گفت: زمین‌های دارای قابلیت سکونت و دسترسی به آب، انرژی و سایر زیرساخت‌های ضروری، در اولویت واگذاری قرار می‌گیرند.

به گزارش ساختمان آنلاین به نقل از تسنیم، فرزانه صادق در پاسخ به انتقادات نمایندگان مجلس شورای اسلامی درباره سیاست‌های واگذاری زمین‌های دولتی، اظهار کرد: زمین‌های دارای قابلیت سکونت و دسترسی به آب، انرژی و سایر زیرساخت‌های ضروری، در اولویت واگذاری قرار می‌گیرند.

وی با تأکید بر اینکه زمین‌هایی که آماده‌سازی و زیرساخت‌های لازم را نداشته باشند، به مردم واگذار نمی‌شوند، افزود: همکارانم در وزارت راه و شهرسازی تمام تلاش خود را‌به کار گرفته‌اند تا با افزایش محدوده‌های قابل استفاده و انجام عملیات آماده‌سازی، این زمین‌ها را برای واگذاری مهیا کنند.

این اظهارات در واکنش به انتقادات برخی نمایندگان مجلس مطرح شد که معتقدند وزارت راه و شهرسازی در سیاست‌های واگذاری زمین‌های دولتی سخت‌گیری می‌کند.

وزیر راه و شهرسازی با رد اظهارات برخی نمایندگان، بر تعهد دولت به تأمین زمین‌های مناسب برای ساخت مسکن تأکید کرد و افزود: هدف وزارت راه و شهرسازی این است که زمین‌های آماده و دارای زیرساخت را در اختیار مردم قرار دهیم تا بتوانند در کوتاه‌ترین زمان ممکن به خانه‌های خود دسترسی پیدا کنند.

وی از برنامه‌های بلندمدت وزارت راه و شهرسازی برای افزایش محدوده‌های قابل استفاده و تسریع در فرآیند آماده‌سازی زمین‌ها خبر داد و گفت این اقدامات بخشی از استراتژی پاسخگویی به نیازهای مسکن در کشور است.

به این مطلب امتیاز دهید

ساختمان آنلاین

ساختمان آنلاین، جامع ترین و تخصصی ترین سایت در زمینه صنعت ساختمان است. هدف اصلی این سایت اطلاع رسانی کامل و دقیق اخبار و رویدادها، ارائه آموزش های تخصصی و مورد نیاز این حوزه و معرفی برترین استارت آپ های فعال در حوزه های مختلف این صنعت رو به رشد و گسترده در کشور می‌باشد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا