بورس و بازارراه و شهرسازیمجله خبری

تحقق طرح جوانی جمعیت با ساخت مسکن اقتصادی

یک نماینده ادوار مجلس گفت: طرح مسکن اقتصادی کمک بزرگی برای تشویق به ازدواج جوانان است.

به گزارش ساختمان آنلاین به نقل از روابط عمومی تعاونی های عمرانی شهر تهران، شهریار حیدری، نماینده ادوار مجلس شورای اسلامی در خصوص ساخت مسکن اقتصادی مطرح کرد: طرح مسکن اقتصادی یکی از ضروریاتی است که امروزه مورد نیاز جوانان است. یکی از موانع ازدواج جوانان نداشتن مسکن است از طرف دیگر با توجه به رشد جمعیت و طرح جوان سازی جمعیت یکی از ضرورت های جامعه تامین مسکن و کمک به افرادی است که قصد ازدواج دارند.

حیدری ادامه داد: دولت طبق قانون اساسی وظیفه تامین مسکن را دارد بنابراین با ابعادی که در طرح مسکن اقتصادی وجود دارد از جمله ساخت متراژهای 25 متر به بالا و همچنین این نوع متراژ را برای دوسال در اختیار یک زوج قرار می دهند، چنین طرحی کمک بزرگی برای تشویق به ازدواج جوانان است.

نماینده ادوار مجلس شورای اسلامی در پایان خاطرنشان کرد: اگر دولت روند کار چنین طرحی را تسریع کند، طرح رشد جمعیت و جوانی جمعیت هم تحقق پیدا می کند.

به این مطلب امتیاز دهید

ساختمان آنلاین

ساختمان آنلاین، جامع ترین و تخصصی ترین سایت در زمینه صنعت ساختمان است. هدف اصلی این سایت اطلاع رسانی کامل و دقیق اخبار و رویدادها، ارائه آموزش های تخصصی و مورد نیاز این حوزه و معرفی برترین استارت آپ های فعال در حوزه های مختلف این صنعت رو به رشد و گسترده در کشور می‌باشد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا