آسفالت معابر پایتخت هر ده سال یکبار باید بهسازی شود
معاون فنی و عمرانی شهرداری تهران با اشاره به اینکه معابر پایتخت هر ده سال یکبار نیاز به مرمت و بهسازی دارند درعین حال ریشه لزوم اصلاح خرابی های آسفالت را در شیوه بهره برداری و نگهداشت و همچنین اجرای پروژه های عمرانی قلمداد کرد.
عباس شعبانی در در حاشیه بازدید از وضعیت آسفالت ریزی در اتوبان آزادگان در جمع خبرنگاران در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار پایگاه خبری ساختمان آنلاین در پاسخ به این سوال که چرا آسفالتهای پایتخت مکررا مورد بهسازی قرار می گیرند اظهار داشت: عمر مفید آسفالت در دنیا به مولفه هایی مختلفی نظیر نحوه بهره برداری، آب و هوا، تداخلی آسفالت با مسایل عمرانی دارد.
وی در واکنش به این موضوع که عمر مفید آسفالت به طور استاندارد باید چند سال باشد تاکید کرد: اگر در یک معبر کنده کاری صورت گرفه نشود،عمرمفید آسفالت به دو برابر افزایش پیدا خواهد کرد. البته سن استانداردی برای عمر مفید ساختمانها نمی توانیم تخمین بزنیم، ولی معمولا در تهران هر ده سال یکبارمعابر ما نیاز به اصلاح و بهسازی دارند.
شعبانی تاکید کرد: اما اینکه هر ده سال یکبار آسفالتهای پایتخت نیاز به مرمت و اصلاح دارند به هیچ به معنای پایین بودن عمر مفید آن در تهران نیست، بلکه همچنان که عرض کردم مسایل مختلفی در این امر دخیل هستند
وی همچنین در ادامه گفتگوی خود با خبرنگاران با اشاره به وضعیت آسفالت ریزی در اتوبان آزادگان توضیح داد: اتوبان آزادگان ۳۸ کیلومتر است و با کندروی آن مسیر آن دوبرار میشود.
وی خاطر نشان ساخت: برای اینکه این محور اصلاح شود به ۱۳۵ هزار تن آسفالت احتیاج است و از آنجایی که این محور کمربند جنوبی است و خودروهای باری از آن تردد میکنند درصد خرابی بیشتری دارد.
شعبانی همچنین درباره میزان آسفالت تزریق شده نیز بیان کرد: برخی از نقاط اتوبان وزن این حجم از خودرو را ندارند و برخی از خابیها تشدید شده است و ۵۰ هزار تن از آسفالت موردنیاز در این محور تزریق شده است.
معاون فنی و عمرانی شهرداری همچنین به لزوم تحکیم بستر زیر آسفالت اشاره کرد و اذعان داشت: همین موضوع منجر به طولانی شدن زمان آسفالت ریزی شده است.
وی با بیان اینکه در ۲۲ بزرگراه شهر تهران عملیات روکش صورت گرفته است تاکید کرد: ۱۰۰ هزار تن آسفالت از ابتدای سال در بزرگراهها ریخته شده است در ۶ ماهه اول امسال مشکلات حل میشوند و ۲۲ محور اصلی و بزرگراهی کار آسفالت ریزی انجام میشود و باید در این مدت ۳۰۰ هزار تن آسفالت ریزیشود که هزینه آن بیش از هزار میلیارد تومان است.
به گفته این مقام مسوول بزرگراه شهید یاسینی به مانند اتوبان آزادگان نیاز مند اصلاح است.